اشتغال

Home - تحصیلی - اشتغال

دریافت اقامت از طریق اشتغال در ترکیه

انواع مجوز کار:

مجوز کار به چهار دسته تقسیم می شود:

1-مدت دار: مجوز کار مدت دار حداکثر به مدت یکساله صادر می شود (لازم به ذکر است اگر مدت زمان قرارداد کاری کمتر از یکسال باشد مدت اجازه کار مطابق آن صادر میگردد). اجازه کار در تمدید دوم به مدت  حداکثر2 سال و تمدید سوم حداکثر به مدت 3 سال صادر می گردد.

2- نامحدود: افرادی که به مدت 8 سال مجوز کار داشته باشند میتوانند برای اجازه کار نامحدود درخواست بدهند.

3-مستقل: به معنی اجازه کار با عنوان شغلی خاص در هر جایی میباشد.(نه در یک شرکت خاص)

4- کارت فیروزه ای: کارت فیروزه ای نوعی اجازه کار نامحدود می باشد که طبق سیاستهای نیروی کار بین المللی به افرادی که از نظر سطح تحصیلی ، تجربه شغلی، علمی، و افزودن به علم و تکنولوژی کشور و یا سرمایه گذاری که در اقتصاد کشور تاثیر مثبتی دارد طبق پیشنهاد شورای نیروی کار بین المللی کارت فیروزه ای داده می شود.کارت فیروزه ای برای بار اول به مدت 3 سال داده می شود و در صورت وجود شرایط بعد از 3 سال به صورت نامحدود داده می شود.

پیله مشاوری امین در زمینه دریافت اقامت کاری

post11
Young designer giving some new ideas about project to his partners in conference room. Business people discussing over new business project in office.

نحوه اخذ اجازه کار برای پزشکان در ترکیه

شرایط گرفتن اجازه کار برای افرادی که در رشته های پزشکی ،دندانپزشکی ،داروسازی و سایر رشته های شاخه پزشکی بخواهند اقدام کنند.

  1. پزشکان ودندانپزشکان و داروسازان خارجی تنها در مراکز خصوصی از قبیل بیمارستانهای خصوصی و کلینیکهای خصوصی اجازه کار دارند. در صورت یافتن مرکز مورد نظر و توافق جهت استخدام ، کارفرما اقدام به گرفتن اجازه کار (چالیشما ایزین)  برای پزشک خواهد نمود.
    2.  افرادی که از رشته های فوق فارغ التحصیل شده باشند ابتدا باید برای برابر سازی مدارک فارغ التحصیلی خود را به سازمان یوک

(Yüksek öğretim Kurulu( ((YÖK  مدارکشون را ارایه بدهند.

  1. افرادی که متخصص رشته های فوق باشند باید مدارک خود را به وزارت بهداشت ترکیه

 Bakanlığımız Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğüne   ارایه بدهند.

  1. از زمان ثبت نام حداقل در مدت زمان یک سال باید مدارک زبان انگلیسی در سطح B و همچنین مدرک زبان ترکی تومر را ارایه بدهند.
    5. افرادی که اولین بار میخواهند در ترکیه کار کنند باید از کشوری که می آیند نباید از کشور خودشان منع قانونی برای کار کردن در شغل مربوطه داشه باشند.
    6. افرادی که در ترکیه تحصیل بکنند و بخواهند کار کنند باید حداقل پنج سال مداوم در ترکیه اقامت داشته باشند.
    7. افراد پناهنده شامل این موضوع نمی باشند.
    8. بعد از تایید مراجع فوق افراد متقاضی بایدبه یکی از مراکز خصوصی درخواست ارایه کار را بدهند.و در قرارداد خود با مراکز خصوصی حتما باید مبلغ قرارداد را ذکر بکنند.
  2. پزشک نباید هیچگونه معلولیتی داشته باشد.

برچسب ها :

, , ,

به اشتراک گذاری:

Comments (3)
Avatar
Matdata / مارس 11, 2019

Cual Es El Precio De Viagra En Mexicali viagra Vente De Viagra Cytotec 200 Sterilet

Avatar
overnight cialis delivery / مارس 23, 2019

Hi there, the whole thing is going perfectly here and ofcourse every one is sharing data,
that’s really fine, keep up writing.

Avatar
anch / آوریل 10, 2019

My coder is trying to convince me to move to .net from PHP.
I have always disliked the idea because of the costs.

But he’s tryiong none the less. I’ve been using
Movable-type on a number of websites for about a year and am anxious
about switching to another platform. I have heard great things about blogengine.net.
Is there a way I can transfer all my wordpress content into it?
Any kind of help would be really appreciated!

Comments are closed.

Log In is required for submitting new question.