مذاکره ایران و ترکیه برای راه اندازی قطار تهران-استانبول
حوزه ریلی یکی از مهم ترین زیربخش های توسعه حمل و نقل بین المللی است و در همین راستا خط ریلی تهران-وان و تهران-آنکارا در سال جاری به بهره برداری رسید و به گفته مسئولان ریلی و بر اساس آمارهای موجود از آژانس های مسافری و گردشگری، در همین مدت کوتاه استقبال مناسبی از آن شد.
سعید رسولی، معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران در این باره در گفت وگو با ایسنا گفت: توسعه حمل و نقل بین المللی چه در حوزه باری و چه در حوزه مسافری جزو اولویت های راه آهن است و در همین راستا راه اندازی قطار تهران-وان و تهران-آنکارا مورد موافقت قرار گرفت و در حال انجام است که استقبال خوبی از آن شده است.
وی افزود: برای راه اندازی خط ریلی تهران-استانبول نیز در حال مذاکره هستیم و از قبل و سال های دور نیز تقاضا برای آن وجود داشته است. بنابراین طرح این موضوع را انجام داده و همکاران من در حوزه مسافری با راه آهن ترکیه در حال گفت وگو، مذاکره و رایزنی هستند.
رسولی ادامه داد: مهم ترین مساله ای که وجود دارد این است که شرکتی که می خواهد این کار را انجام دهد، باید نیاز سنجی کند و ببیند که تا چه حد ظرفیت جا به جایی مسافر در این خط ریلی وجود دارد، چقدر از آن استقبال خواهد شد؟ و اساسا مسافر در این مسیر وجود دارد که ارزش سرمایه گذاری هنگفت این چنینی را نیاز داشته باشد؟
مدیرعامل راه آهن جمهوری اسلامی ایران همچنین گفت: بر اساس بررسی های صورت گرفته استقبال خوبی از قطار تهران استانبول خواهد شد و صرفه اقتصادی خوبی برای سرمایه گذار آن وجود خواهد داشت.
فرصتهای سرمایه گذاری در ترکیه را در سایت پیله ببینید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.